Medlemsförmåner

Nedan visas de mervärden som vi erbjuder våra fullbetalande/fullvärdiga medlemmar.

Vänklubbar

Reducerad greenfee på vänklubbar: Lundsbrunns GK, Mariestads GK, Koberg, Skinnarebo GK och Torreby GK. Läs mer här >>

Gratisträningar

Två gratisträningar (i grupp) med vår tränare Helena Hedberg.

Golfhäftet

Köpa Golhäftet hos oss på klubben för 395:-. (100:- rabatt)

Gäst i bollen

Fullbetalande medlem kan ta med en gäst i bollen med 100 kr i reducerad greenfee. Avräknas från vid varje tillfälle gällande full greenfee. Gäller ej medlemmar i vänklubbar.

Skaraborgsgolfaren

Samarbete.jpg

Du köper till Skaraborgsgolfaren på din hemmaklubb för
995 kr. Sedan spelar du för en greenfeeavgift på 100 kr per runda på övriga anslutna banor.
Samma pris alla dagar i veckan inkl. deltagande i tävling!
Medverkande klubbar: Billingens GK, Ekarnas GK, Lidköpings GK, Läckö GK och Vara-Bjertorp GK.
Skaraborgsgolfaren gäller från det klubbarna öppnar på våren till den sista oktober.

Pay and Play i Filsbäck

Nytt för i år är att fullbetalande medlemmar kan köpa 10 greenfeebiljetter men betala för 8, på Filsbäcks Pay and Play. Gäller från den1 november till den 1 april. Köper du enstaka greenfee kostar det 140 kr, köper du 10 blir priset 112 kr/st. Häftet är inte personligt.
Banan är trevlig och omväxlande, med 12 hål som varierar från 90 m till 290 m.

På Filsbäcks Pay and Play får alla spela. Det krävs varken grönt kort eller medlemskap i en golfklubb. Ett bra ställe att prova på golf och en bra bana att träna med andra klubbor än de man normalt använder.
Om vädret tillåter kan man spela med sommargreener hela året.

Tel 0510-50074
e-post; info@filsback.com