Damgolf 2020

HJÄRTGOLFEN

5-års jubileum - Läckö GK slår ett slag för Hjärtat!

Vår Hjärtgolf i våras blev inställt, men vi vill ändå genomföra en tävling i Hjärtats tecken.

Tillsammans med Ann-Louise Friberg från 1,6 & 2,6 miljonerklubben arrangerar vi en damgolftävling söndagen den 2/8. Vi spelar Irish greensome och samlas efteråt för prisutdelning.
I år ingår inte mat och priset är därför 400 kr för icke medlemmar i 1,6 miljonerklubben och 300 kr för medlemmar. För den som önskar är restaurangen öppen.
Det är beslutat att inte genomföra finalspelet i år utan det är endast denna tävling. Däremot är du välkommen att deltaga i tävlingar på andra orter. Gå gärna in och titta på hemsidan (länk).

DAMRUNDAN

Avslutning på damrundan nu på måndag 22/6.
Även om du inte varit med tidigare så är du välkommen att hänga med. Det blir prisutdelning efter att sista bollen kommit in.
Vill du ha räksmörgås så behöver du anmäla det till Sofia Ulleryd på 0706-66 18 11 senast 20/6

Damrundan startar måndagen 4 maj och håller på varje måndag fram till 22 juni. Vi samlas 17.30 och första start klockan 18. Vi spelar nio hål och samlas för fika och prisutdelning  efteråt.

Det kostar 100 kr för att spela alla gånger och då ingår räkmacka sista gången, priser lottas varje gång. Kan man inte vara med alla gånger så kan man betala 20 kr per gång.

Medlemmar i annan klubb betalar 100 kr i greenfee och har man Skaraborgaren så betalar man 50 kr.

/Damkommittén