Boende

Uppställningsplats husbil och husvagn

Läckö Golfklubb erbjuder platser för uppställning av husvagn och husbil med tillgång till eluttag för 150 kr/dygn i direkt anslutning till banan om man spelar golf, annars kostar det 300 kr/dygn.

För bokning och mer information om uppställningsplatser på Läckö Golfklubb

Boende i banans närhet och dess omnejd

stuga traneberg

Klicka här för att få en översiktlig karta över boende i trakten

Läckö Strand B&B och Vandrarhem

lackostrand

Med sjön för ögonen och naturen i ryggen njuter du av naturnära boende. Du bor på Bed & Breakfast eller på vandrarhemmet och varje morgon serveras en ekologisk frukostbuffé. Du kan även ta med din husvagn eller husbil och bo på campingen. Anläggningeen ligger på Kållandsö bara några kilometer från Läckö slott.

För att se vårt golfpaket klika här

För bokning och mer information om Läckö Strand B&B och Vandrarhem eller 0510 100 47

Enkla campingstugor på  Hagavallen Kållandsö

2 bädd i dubbelsäng      550 kr

4 bädd våningssängar    550 kr    Ring 0705 592 084 eller mer info; www.kgif.nu/campingstugor

För att se var stugorna finns kan du öppna denna karta

Stadshotellet Lidköping 2019

Stadshotellet Lidköping har ett underbart läge vid Nya Stadens torg med Vänern och Lidan som närmaste granne. Hotellet har 67 rum av skiftande storlek och karaktär, varav 2 sviter. Vad vill du få ut av hotellvistelse? Vill du ha champagne på rummet eller kanske morgontidning till kaffet? Meddela dina önskemål när du checkar in. I den nya restaurang Alley Rose har inspirationen hämtats från hotellets historia och den Amerikanska matkulture

Boka här

För mer information ring 0510 - 220 85 eller besök www.lidkopingstadshotell.se

Närebo - Gårdsbutik, Restaurang, Konferens & Gårdshotell 2019

Kom och upplev en genuin stämning i lantlig gårdsmiljö!
Strax utanför Lidköping finner ni Närebo – Gårdsbutik, Restaurang, Konferens & Gårdshotell.
Gårdsbutik & Restaurang Lusthuset är välfyllt med noga utvalda delikatesser och varor från lokala bönder.

Mat & Delikatesser för alla tillfällen!
Butiken är fylld av delikatesser som Gårdens rökta rådjur & vildsvin, Lammkorvar från Kullans Lycka, Delikatess ostar och Sivans vällagrade ostar, Ekologiskt nötkött från Läckö kött, Ekologiska lantägg och mycket mer, att inte förglömma vår egen delikatess Närebo gurka som finns i ättikslag, saltlag och med vitlök.

Boka här

För mer information ring 0510 - 223 06 eller besök www.narebo.se

För övrigt boende klicka här.

Camping

Kronocamping - Lidköping

krono

Kronocamping ligger belägen vid Vänerns vackra strand. Här finner du allt du kan önska av en camping, något som de fem stjärnorna intygar. Campingen har ett unikt läge vid Vänerns strand där du kan bada och sola samt att det är gångavstånd till Lidköpings fina centrum. I centrum är det en populär torgmarknad varje onsdag och lördag, fina butiker och stormarknader.

För bokning och mer information om Kronocamping Lidköping